CDA Meppel met drie kandidaten op verkiezingslijst

Maar liefst drie kandidaten uit de gemeente Meppel zijn vertegenwoordigd op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Tom Scheepstra, Klaas Neutel en Henk ten Hulscher zijn namens het CDA verkozen tot regionale lijstduwers. Met deze bekende gezichten komt de landelijke politiek voor de kiezers een stukje dichterbij. De heren voelen zich vereerd om lijsttrekker Wopke Hoekstra te mogen ondersteunen komende periode. Het laat zien dat het CDA diepgeworteld is in de samenleving en invloed op de landelijke politiek mogelijk is.

Daarnaast wordt Drenthe op de landelijke lijst vertegenwoordigd door twee niet onbekende dames: Agnes Mulder uit Assen (8) en Eline Vedder uit De Wolden (23). Meppeler Tom Scheepstra is aanstormend talent in de politiek. De 26-jarige trainee is landelijk actief binnen het CDJA en nauw betrokken bij CDA Drenthe. Klaas Neutel uit Nijeveen zet zich in voor het seniorenbeleid. Hij is secretaris van het landelijk CDA-Senioren Netwerk en voor hem zijn inkomen, zorg en wonen voor ouderen belangrijke speerpunten.

Voor de huidige wethouder Henk ten Hulscher is het van wezenlijk belang dat we samen goed uit de coronacrisis komen. Hij maakt zich hard voor het behoud van banen en een sterke economie. Het CDA roept iedereen op om op 17 maart te stemmen. Juist in deze moeilijke en bijzondere tijd is het belangrijk om te kunnen kiezen. De opgave om het land uit deze crisis te leiden is enorm, maar biedt ook kansen. CDA wil een samenleving die zekerheid en bescherming biedt. Tom Scheepstra, Klaas Neutel en Henk ten Hulscher dragen hier graag aan bij.