Bouw eerste woning Broeklanden gestart

Eind vorig jaar is de gemeente Meppel gestart met de verkoop van 35 vrije kavels in Broeklanden, de nieuwe deelbuurt van Nieuwveense Landen. Er was veel belangstelling en meer dan de helft van de kavels is in een eerste ronde in reservering of in optie gegeven. Veel opties en reserveringen zijn daarna omgezet in koopcontracten. De deelbuurt sluit aan op het platteland en kenmerkt zich als een open, groene buurt met veel gras en water.

De familie Piest is inmiddels gestart met de bouw van hun droomwoning in Broeklanden. Wethouder Roelof Pieter Koning overhandigde het echtpaar Piest namens de gemeente Meppel een foto van het centrum van Meppel die het begin van een nieuw woonhoofdstuk symboliseert.

Op dit moment zijn er nog 5 vrije kavels beschikbaar in Broeklanden, de nieuwe deelbuurt van Nieuwveense Landen. Recent is ook gestart met de projectmatige bouw in Broeklanden. Er is keuze uit 2-onder1-kapwoningen, hoekwoningen en rijwoningen. Voor meer informatie kijkt u op de kavelkaart via de website www.meppelwoont.nl/nieuwveense-landen