Bats Uitzendburo zoekt het hogerop

Op maandagavond 18 juni vindt, onder voorbehoud van weersomstandigheden, de eerste ballonvaart met de splinternieuwe luchtballon van Bats Uitzendburo plaats. Om 19.30 uur verzamelen de medewerkers van het uitzendbureau in Nijensleek zich bij de boerderij van Ike Air in Frederiksoord. De luchtballon wordt eerst gedoopt alvorens de ballon aan zijn eerste reis gaat beginnen.

De luchtballon werd half mei opgehaald door Ronald en Sasja Visser, vergezeld door Ike Visser van Ike Air. ‘De luchtballon is geproduceerd in Engeland en opgemaakt in onze huisstijl,’ legt Ronald Visser uit. ‘Ike Air gaat de ballon exploiteren dus hopelijk zien we Bats Uitzendburo de komende maanden regelmatig voorbij varen. Houd onze Facebookacties in de gaten, want daar zal de luchtballon zeker voorbijkomen!’
Zo’n eerste vlucht is natuurlijk best een uitdaging. Maar de medewerkers van Bats Uitzendburo houden wel van een beetje uitdaging: Jaap Room, Betsie van Essen, Jennifer Meijer, Ronald en Sasja Visser kijken ernaar uit. Ook Merlijn Enserink, ontwerpster van het logo, vaart mee.

Meer informatie op: www.batsuitzendburo.nl

Foto Bats Uitzendburo