BARREL Food Truck Fest in Meppel

Aanstaand weekend is het dan zover; de allereerste editie van BARREL Food Truck Fest in Meppel! Het terrein naast de oude gasfabriek wordt omgetoverd tot één groot foodtruck walhalla. BARREL is een evenement waar je kunt genieten van allerlei soorten heerlijk streetfood, bij de verschillende foodtrucks en ijskoude drankjes aan de bar. Er is een DJ die zorgt voor lekkere beats en het wordt stralend weer dus een topsfeer is gegarandeerd! Het evenement is gratis toegankelijk.

Uit heel Nederland reizen de foodtruckers naar Meppel voor het BARREL Food Truck Fest, om de bezoekers van hun wereldse gerechten te laten genieten. Er zitten hele verrassende combinaties tussen! Je kunt daarbij denken aan Broodjes kogelbiefstuk met truffelmayonaise of buikspek, Thaise chicken wraps, pulled pork, churros, hotdogs, vegie taco’s, steamed buns, friet stoofvlees met mango chutney, Thaise lekkernijen, Turkse specialiteiten, frozen yoghurt, spareribs, smoothies en verse kokosnoten!

Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar (en bij sommige foodtrucks) kan er ook worden gepind.
Tijdens evenementen worden vaak plastic wegwerp bekertjes gebruikt en dat laat vaak een enorme berg afval achter. Om dat te voorkomen heeft de organisatie een hard-plastic eigen BARREL beker gemaakt. Bij de eerste bestelling betaal je daar een éénmalige bijdrage van 1 euro voor. Bij iedere nieuwe bestelling kun je je glas afgeven bij de bar. Dan ontvang je een nieuw, schoon exemplaar met daarin je bier, wijn of fris.

Openingstijden BARREL Food Truck Fest Meppel:
Zaterdag 26 mei, 12.00 – 24.00 uur
Zondag 27 mei, 12.00 uur – 21.00 uur
De toegang is gratis.