Balloonfair Staphorst gaat door en komt buurten

In 2020 kon de Balloonfair Staphorst geen doorgang vinden. Voor dit jaar wil de organisatie de Balloonfair 2021 door laten gaan, maar wel anders. Het evenement zal plaatsvinden op vrijdagavond 10 september a.s. Dit jaar regionaal vanuit Staphorst, Meppel en omliggende dorpen. Op vrijdag 10 september zullen er 35 luchtballonnen de lucht in gaan vanaf 7 locaties.

Ook vanaf MSC terrein in Meppel
Vanaf verschillende sportcomplexen uit de regio zullen de ballonnen het luchtruim kiezen. Dat zijn de accommodaties van MSC Meppel, SV Dalfsen, Olympia Hasselt, VV Staphorst, SC Genemuiden en USV Nieuwleusen. Met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt.

Wel gebruik plaatselijke kantine
In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er dit keer geen evenement plaatsvinden met hapjes en drankjes. Wel kan er in de plaatselijke kantine, onder de geldende regels, het een en ander geconsumeerd worden. Informatie en tickets om mee te varen via www.balloonfair-staphorst.nl

Onvergetelijke ervaring
Het streven van de organisatie is altijd geweest: ‘’Een mooi evenement voor jong en oud en een zo breed mogelijk publiek bereiken’’. Daarom een op maat gemaakt event 2021 dat past binnen de huidige regelgeving. Zo wordt de editie van 2021 anders en wat beperkt ten opzichte van de eerdere edities maar kan wel voor iedereen een onvergetelijke ervaring worden verzorgd.

Foto Balloonfair Staphorst