ANWB-winkel Meppel krijgt volledige restyling

De ANWB-winkel in Meppel aan de Hoofdstraat 1 wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijke haar deuren op zondag 6 juni. Vanaf zaterdag 12 juni gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om klanten en ANWB-leden nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoen van hun keuze nog beter kunnen uitproberen.

Klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs.

Tijdens de werkzaamheden kunnen klanten en ANWB-leden voor producten, diensten en vragen terecht bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkels in Hoogeveen en Zwolle. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel.

Foto ANWB