Regio

Activiteiten SWS in De Poele IJhorst

Diverse activiteiten in de wijkcentrum de Poele zijn weer gestart. Op de maandagmiddag vanaf 13:30 uur is er bostonneren, spelletjes doen zoals rummikubben, jokeren. Er is ruimte genoeg en het wordt alleen maar gezelliger als er nog meer personen komen. Voor sommige spellen heb je wel 4 personen nodig, dus wie weet kan men ook zelf een groepje hiervoor vormen. De kosten zijn, voor 2x koffie/thee met koekje, € 2.50 p.p.

Biljarten
Ook het biljarten op de dinsdagmorgen is alweer volop aan de gang. Dat begint om 10.00 uur en ook daar kunnen nog meer spelers bij! De kosten zijn, voor 2x koffie/thee met koekje, € 2.50 p.p.

Samen eten
Gezellig samen warm eten kan weer op donderdag in de Poele is weer begonnen. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom en er is dan eerst samen koffie drinken en eventueel een spel spelen. Opgave hiervoor is noodzakelijk. Dit kan bij Willy, tel: 0522 442597 of bij SWS 0522 465143. De kosten voor het eetproject zijn: € 7.50 p.p.

Cultuurmiddagen
Er zijn weer een aantal interessante cultuurmiddagen gepland in IJhorst op 3 donderdagmiddagen vanaf 14:00 uur.

Donderdag 21 oktober:
We gaan dan kennismaken met onze nieuwe burgemeester Jan ten Kate. Hij komt samen met wethouder Alwin Mussche. Zij zullen samen deze middag verzorgen.

Donderdag 17 november:
Ronald van der Zwaag is dan te gast. Hij is weerman bij RTV Drenthe en heeft zijn eigen weerbedrijf Noorderweer.

Donderdag 16 december:
Op deze kerstmiddag komt Jan Tijing. Voor deze middag is opgave nodig in verband met de koffietafel. Meer informatie volgt later..

Foto SWS