6e Donderdag Meppeldag Rabobank Dag van de Lach

Veel gekkigheid, comedy, animatie, goochelaar en nog veel meer entertainment dat is de Rabobank Dag van de Lach. Lachen met vrolijke ballonnenclowns en gekke steltlopers. Een vrolijke familiedag mogelijk gemaakt door Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Iedereen van 0 tot 99 jaar is van harte welkom! Om 10.30 uur ontmoet een bont gezelschap van artiesten, waaronder muzikale clowns, ballonnen blazende clowns, steltlopers, een vrolijk orkestje en goochelaars elkaar op het kruispunt van de Prinsengracht en de Marktstraat.

Hier wordt de Rabobank Dag van de Lach geopend met een kleurrijke parade. Alle artiesten van de dag lopen mee en natuurlijk vinden we het leuk wanneer jij je hierbij aansluit. Begeleid door gezellige muziek vertrekt de stoet naar de binnenstad om van daaruit de hele dag de podia te betreden. Diverse vrolijke en gevarieerde optredens zijn het bekijken meer dan waard. Halsbrekende capriolen worden uitgehaald en je zult verstelt staan van de goocheltrucs die uit de kast worden gehaald.

Laat je vooral niet beetnemen. Ook zoekt een groot aantal artiesten de straten op om daar het publiek met grappen en grollen te vermaken. ’s Avonds rijden de clowns en acrobaten mee met de Bellotrein tijdens de optocht. Een vrolijke boel! De Dag van de Lach belooft weer een leuke en gezellige dag te worden. Je bent verzekerd van een betoverende glimlach om je mond. En als plotseling wordt verrast door een van de komische straatacts dan kan je alleen maar vrolijk worden. Lach deze dag met iedereen mee!

Foto DMD